Stadium giraffen

Stadium – Giraffen.com

Kvarteret Giraffen är ett köpcenter i Kalmar. Här kan du shoppa i affärer, umgås med vänner, äta god mat, fika och inspireras – ja, helt enkelt göra vardagen …

Stadium.se – Sport och sportmode till bästa pris

Välkommen till stadium.se. Handla enkelt kläder, skor och sportutrustning online. 365 dagar öppet köp – Fri frakt & retur i butik!

Stadium Giraffen Kalmar – Mynewsdesk

Stadium Giraffen Kalmar | Stadium

24 sep. 2021 — Idag fyller Stadium 1 år på Kvarteret! Personalen är så uppskattade och butiken är i toppen av … Kvarteret Giraffen, profile picture.

Idag har vår nya kompis Stadium öppnat… – Facebook

Stadium i Hansa City, Kalmar. Vi vill inspirera till ett aktivt & roligt liv! Vi erbjuder aktiva människor sport- och sportmodeprodukter med god funktion, …

Kvarteret Giraffen – Idag fyller Stadium 1 år på … – Facebook

Säljledare personlig försäljning 100%, Stadium Giraffen. Stadium AB / Butikssäljarjobb / Kalmar Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Stadium i Hansa City, Kalmar

Home

Vi söker en engagerad och ansvarsfull säljare med mycket energi! Din roll Som Säljare på Stadium är din huvuduppgift att finnas till för kunden.

Säljledare personlig försäljning 100%, Stadium Giraffen

Säljledare personlig försäljning 100%, Stadium Giraffen – Stadium AB – Butikssäljarjobb i Kalmar

Hitta alla öppettider, telefonnummer och adresser för Stadium-butiker i Kalmar. ➤ Mer information finns på … Stadium Giraffen. Verkstadsgatan 6. – Kalmar.

Butikssäljare 50%, vikariat, Stadium Giraffen – Jobylon

Butikssäljare 50%, vikariat, Stadium Giraffen – Stadium Sweden | Jobylon

Vi söker en engagerad och ansvarsfull säljare med mycket energi!Din rollSom Säljare på Stadium är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. Som Säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.Vem är du?Vi söker dig som är en öppen och framåt person med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor och trivs i att ha en roll där du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket. Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment, om du är kunnig inom skor ser vi det som ett stort plus. För dig är det en sport att ge kunden det lilla extra. Givetvis delar du vår passion för sport och sportmode.

Stadium Butiker i Kalmar | Öppettider & Telefonnummer

Keywords: stadium giraffen, stadium giraffen kalmar, stadium kalmar giraffen