Selukos apoteket

Selukos, kutan suspension 2,5 % 100 ml – Apotea

Upprepat duschande under veckan kan sätta sina spår. Inte minst kan hårbotten börja klia och kännas irriterad. Många schampon är starka och innehåller …

Lägsta pris for Selukos kutan suspension 2,5% 100 ml

Selendisulfid har en god anti-mjälleffekt. I Selukos suspension är selendisulfid suspenderat i en vällöddrande, flytande, fettfri schampobas. Verkningsmekanism.

Priser från 42,- till 55,- | Selukos mjällschampo används mot mjällbildning och seborré. Schampot innehåller selendisulfid som har en mjällborttagande effekt.

SELUKOS 25 mg/ml mjällschampo 100 ml – Perheapteekit

SELUKOS 25 mg/ml mjällschampo 100 ml – familjeapoteket.fi

Beställ Selukos, kutan suspension 2,5 % 100 ml – bra priser, fri frakt och snabb leverans direkt till … Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv!

Selukos schampo används för att behandla mjällbildning och riklig talgutsöndring (seborré) i hårbottnen samt mot färgskiftande pityriasis (en typ av hudsvamp). Det verksamma ämnet är selensulfid som har en mjällborttagande effekt. Schampobasen har ytspänningsnedsättande egenskaper och med hjälp av det så upptas det verksamma ämnet selensulfid bra i hårbottnen. Behandling med Selukos innebär samtidigt schamponering, vilket gör att behandlingen inte utgör någon extra slitning på håret eller hårbottnen.

Behandla torr och känslig hårbotten – Apoteket

Behandla torr och känslig hårbotten

Det är ett medicinskt schampo med svampdödande egenskaper som används vid mjäll och seborré. SELSUN används även vid en svampinfektion i huden som uppträder i …

Det kan vara svårt att helt få bort mjäll, men om du regelbundet behandlar din torra hårbotten så kan du hålla mjällen under kontroll. Prova våra produkter!

Selukos® – FASS Allmänhet

Mjäll är gamla hudceller som lossnar och bildar små vita fjäll. Det sker helt naturligt när huden förnyas, men om hudflagorna blir så många att de syns …

Köp Selukos, kutan suspension 2,5 % 100 ml – på MEDS.se

Selukos schampo används för att behandla mjällbildning och riklig talgutsöndring (seborré) i hårbottnen samt mot färgskiftande pityriasis (en typ av …

Beställ Selukos, kutan suspension 2,5 % 100 ml – bra priser, fri frakt och snabb leverans direkt till dörren – MEDS.se

Selsun schampo 25 mg/ml 120 ml – Apotek Hjärtat

Beställ Selsun schampo 25 mg/ml 120 ml – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

Mjäll – Apotek Hjärtat

Mjäll

Mjäll är gamla hudceller på huvudet som lossnar och bildar små vita fjäll. Det finns olika behandlingar för mjäll som mjällschampon och receptfria krämer.

SELUKOS 25 mg/ml mjällschampo 100 ml – Suomiapteekki.fi

Keywords: selukos apoteket